Ndërlidhjet

Vdes fotografi i njohur francez Uilli RonisUili Ronis, i fundit nga fotografët e mëdhenj francezë, i njohur për fotografitë unike të këndeve të Parisit, ka vdekur në moshën 99 vjeçare.

Presidenti i Agjencisë së fotografive, Eydea, Stefan Ledo, tha se Ronis ka vdekur sot në një spital të Parisit, pasi që për një kohë ishtë në dializë.

Të dashuruarit dhe skenat nga rrugët e Parisit ishin baza e fotografive të Ronisit në karrierën e tij të begatë me shumë çmime, të cilën e filloi në vitin 1930.
XS
SM
MD
LG