Ndërlidhjet

H1N1: Mbyllja e shkollave qetëson situatën


Mbyllja e shkollave, në rast se fillon një valë e re e gripit të derrave, do të ndihmojë në qetësimin e situatës, bëri të ditur Organizata Botërore e Shëndetësisë.

Mbyllja e mundshme e shkollave do të zvogëlojë ndjeshëm përhapjen e virusit H1N1 si dhe do t’i japë më shumë kohë institucioneve shëndetësore të krijojnë bazën e nevojshme me medikamente dhe vaksina për të luftuar infeksionin.

Në një numër vendbanimesh si në Nju Jork shkollat kanë qenë një nga vendet kyçe që ndikuan në përhapjen e virusit.
XS
SM
MD
LG