Ndërlidhjet

UNDP dhe Serbia nxitin dialogun në LuginëProgrami i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim, UNDP, dhe Serbia kanë nisur dy projekte për të inkurajuar dialogun ndëretnik në jug të vendit në Luginën e Preshevës.

“Projektet kapin vlerën prej 7.92 milionë dollarë dhe do të zbatohen në 13 komuna”, ka thënë ministri serb i Pushtetit Lokal, Milan Markoviq.
XS
SM
MD
LG