Ndërlidhjet

Kuvendi i Kosovën fillon sezonin vjeshtor


Kuvendi i Kosovës fillon sot punën pas pushimeve verore.

Deputetët hapin sezonin vjeshtor me shqyrtimin e projektligjeve për qeverinë e Republikës së Kosovës, për shërbimin civil të Republikës së Kosovës, për pagat e nëpunësve dhe projektligje tjera.

Deputetet në seancën e parë vjeshtore, me kërkesë të grupit të deputetëve, do të debatojnë edhe mbi lirinë e medias.
XS
SM
MD
LG