Ndërlidhjet

Serbi: Dështon protesta e nacionalistëve


Nacionalistët serbë dështuan në organizimin e një proteste, që do të mbahej gjatë ditës në Beograd. Nacionalistët kërkuan të demonstronin kundër paradës së homoseksualëve, që ishte paraparë për të djelën. Marshi i homoseksualëve u anullua për shkak të rrezikut nga ekstremistët.

Nacionalistët mirëpritën anullimin e marshit të homoseksualëve duke e cilësuar si fitore ndaj “të pafeve dhe satanit”.
XS
SM
MD
LG