Ndërlidhjet

Lirohen të akuzuarit për vrasjen e vëllezërve Bytyçi


Gjykata për krime të luftës në Beograd ka liruar ish-pjesëtarët e Ministrisë së Brendshme të Serbisë, Sreten Popoviq dhe Millosh Stojanoviq, të cilët akuzoheshin për ndihmë në vrasjen e vëllezërve Bytyçi, në vitin 1999.

Vëllezërit Ylli, Agron dhe Mehmet Bytyçi janë vrarë në Petrovo Sellë më 9 korrik të vitit 1999. Po në këtë vend, më 2001, trupat e tyre janë gjetur në njërën nga dy varrezat masive.
XS
SM
MD
LG