Ndërlidhjet

Protestë kundër arrestimit të serbëve


Mbi 200 serbë nga Novobërda kanë protestuar sot kundër arrestimit nga ana e EULEX-it të pesë bashkëvendasve të tyre.

Nga autoritetet komunale serbe, veprimi i EULEX-it është quajtur “absurd dhe akt vandal”.

Ndërkohë, ministri për Kosovën, Goran Bogdanoviq ka kërkuar sot nga EULEX-i, që të “sqarojë faktet” mbi të cilat janë arrestuar pesë serbët e Kosovës, katër nga të cilët janë të dyshuar për krime lufte.
XS
SM
MD
LG