Ndërlidhjet

Dilan dhuron fonde për të varfërit


Kantautori amerikan Bob Dilan do të dhurojë të ardhurat nga albumi i tij i ri për më të varfërit e botës.

Të ardhurat nga albumi “Chritmas in the Heart”, që do të dalë në qarkullim në 12 tetor, do t’i shkojnë Programit Botëror për Ushqim dhe grupit humanitar Crisis.
XS
SM
MD
LG