Ndërlidhjet

NATO: Të ndryshohet qasja në Afganistan


Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Anders Fogh Rasmusen bëri thirrje për ndryshim në qasjen ndaj Afganistanit. Rasmusen tha se elementi kryesor është forcimi i forcave afgane të sigurisë, në mënyrë që ato të marrin sa më shpejt të jetë e mundur përgjegjësitë nga forcat ndërkombëtare.

Është e rëndësishme të mbrojmë civilët dhe t’i garantojmë njerëzve një qeverisje të besueshme.
XS
SM
MD
LG