Ndërlidhjet

Anglishtja gjuha më e studiuar në BENjë në dy studentë britanikë në vitet e fundit të shkollës së mesme nuk mësojnë asnjë gjuhë të huaj. Të dhënat u botuan nga Eurostat, agjencia evropiane e statistikave, në prag të ditës evropiane të gjuhëve.

Të njëjtat burime tregojnë se anglishtja është gjuha e parë e huaj që mësojnë shumica e evropianëve. Në Britani dhe Irlandë frëngjishtja është gjuha e huaj që mësohet më shpesh.
XS
SM
MD
LG