Ndërlidhjet

ICO: Nuk ka ndarje të funksioneveZyra Civile Ndërkombëtare (ICO) në Kosovë i ka mohuar raportet e mediave lokale se do të ndahen funksionet e Përfaqësuesit Civil Ndërkombëtar dhe të Përfaqësuesit Special të BE-së.

Zëdhënësi i ICO-së, Endi MekGafi, tha se raportet e mediave “janë krejtësisht të pavërteta”.

Aktualisht të dyja funksionet i kryen Piter Fejth.
XS
SM
MD
LG