Ndërlidhjet

SHBA: Kolapsojnë edhe tri bankaTri banka të tjera kanë kolapsuar në SHBA, duke e çuar numrin e përgjitshëm në 98 vetëm për këtë vit.

Shumë banka në SHBA janë mbingarkuar me kreditë e këqija dhe me problemet e likuiditetit.

Nga lajme të tjera të këqija ekonomike, Departamenti i Punës tha se rreth 263 mijë vende pune janë humbur në shtator, muaji i 21-të me radhë, që shënon rënie.

Humbja e vendeve të punës, ka bërë që shkalla e papunësisë të rritet në rekord në 26 vjetët e fundit- në 9.8
XS
SM
MD
LG