Ndërlidhjet

Barroso: "Ditë e madhe pë Irlandën, Evropën"Kreu i Komisionit Evropian, Hose Manuel Barroso, uroi dhe falenderoi popullin irlandez për miratimin e Traktatit të Lisbonës, duke thënë se “është ditë e madhe për Irlandën, është ditë e madhe për Evropën”.

Brukseli ka llogaritur në 3 milionë votuesit e Irlandës, në mënyrë që të ratifikojë marrëveshjen, e cila u shtye, pas refuzimit shokues të vitit të kaluar.
XS
SM
MD
LG