Ndërlidhjet

EULEX: Respektohet pavarësia e gjyqësoritVendimi i Gjykatës së Prishtinës “është bërë në përputhje me parimet e pavarësisë së gjyqësorit dhe trajtimit të barabartë përpara ligjit të çdo individi”, ka deklaruar EULEX-i.

Ky i fundit ka shprehur mbështetjen për përkushtimin e Qeverisë së Kosovës për sundimin e ligjit dhe paanshmërinë e drejtësisë.

Një panel i përzier gjyqtarësh ka shpallur fajtor dhe ka dënuar dje Rrustem Mustafën, Latif Gashin dhe Nazif Mehmetin të njohur si “Grupi i Llapit”.
XS
SM
MD
LG