Ndërlidhjet

Grekët votojnë në zgjedhjet parlamentareGrekët sot votojnë në zgjedhjet parlamentare, të cilat pritet t’i fitojë opozita socialiste falë dështimit të qeverisë për ta luftuar korrupsionin dhe mënyrës si e menaxhoi krizën ekonomike.

Cilido që do të fitojë, do të përballet me deficitin buxhetor që kap 6 përqindshin e Bruto Prodhimit Shqëror, me papunësinë në rritje dhe pakënaqësinë e thellë me sistemin arsimor dhe imigracionin ilegal.
XS
SM
MD
LG