Ndërlidhjet

Shala: Kosova do të aplikojë në FMNKosova do të aplikojë në programin e Fondit Monetar Ndërkombëtar për financim të kërkesave buxhetore, ka deklaruar ministri i Financave Ahmeti Shala.

Ai i ka bërë këto komente në Stamboll, ku po merr pjesë në takimin vjetor të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore.

Shala nuk ka veçuar ndonjë projekt konkret, por ka shtuar se Kosova do të aplikojë në programet, të cilat orientohen në zgjidhjen e problemeve sociale dhe zhvillimin ekonomik.
XS
SM
MD
LG