Ndërlidhjet

Norvegjia, vendi më i mirë për të jetuarNorvegjia është vendi më i mirë në botë për të jetuar. Pas Norvegjisë, Australia dhe Islanda kanë standardet më të mira të jetesës. Nigeria, Afganistani dhe Sierra Leone renditen të fundit sa i përket kushteve të jetesës.

Renditja është bërë nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim. Të dhënat e studimit treguan thellimin e dallimeve mes vendeve të zhvilluara dhe atyre në zhvillim.
XS
SM
MD
LG