Ndërlidhjet

Kosovë: Takim i Grupit Ndërkombëtar mbikqyrësSot zhvillohet në Prishtinë takimi i Grupit ndërkombëtar mbikqyrës për Kosovën. Në takim përveç përfaqësuesve të shteteve përbërëse do të marrin pjesë dhe përfaqësuesi civil ndërkombëtar për Kosovën, Piter Faith dhe kryeministri Hashim Thaçi.

Grupi në fjalë është krijuar më 28 shkurt të vitit 2008 dhe synon të orientojë e mbikqyrë zhvillimin demokratik të Kosovës, të nxisë qeverisjen e mirë dhe shumëetnicitetin bazuar në planin Ahtisaari.
XS
SM
MD
LG