Ndërlidhjet

Fillon sezoni i çmimeve NobelFillon në Stokholm stina e çmimeve Nobel. Sot jepet çmimi Nobel për mjeksi, i pari për këtë vit. Gjatë javës do të jepen dhe çmimet Nobel në fizikë, kimi, letërsi e paqe. Seria e çmimeve nobel mbyllet me atë në ekonomi më 12 tetor. Çmimi Nobel në fushën e ekonomisë është një krijim i Bankës Qëndrore të Suedisë.

Çdo çmim Nobel ka një vlerë prej 1.4 milionë dollarësh.
XS
SM
MD
LG