Ndërlidhjet

Një në dhjetë foshnje lindin para koheNjë në dhjetë foshnje në botë lindin para kohe dhe për pasojë më shumë se një milionë bebe vdesin ço vit.

Mbi 85% e lindjeve të parakohshme ndodhin në Afrikë dhe në Azi, si paosjë e kequshqyerjes dhe kujdesit të dobët shëndetësor.

Të dhënat janë bërë publike në një raport të organizatës humanitare amerikane “March of Dimes”.
XS
SM
MD
LG