Ndërlidhjet

Mbështetje për vendet e Ballkanit drejt BE-sëVendet e Vishegradit, Republika e Çekisë, Hungaria, Polonia dhe Sllovakia, janë zotuar t'i mbështesin përpjekjet e vendeve të Ballkanit Perëndimor për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

"Grupi i Vishegradit është i gatshëm të promovojë integrimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor gjatë presidencës së ardhshme të BE-së, përfshirë trajtimin e aplikimeve të tyre për anëtarësim", thuhet në deklaratën e ministrave të jashtëm të katër vendeve të BE-së pas takimit në Budapest.
XS
SM
MD
LG