Ndërlidhjet

Arrestohen 19 shtetas të Shqipërisë e KosovësRojet kufitare në Mal të Zi kanë arrestuar 19 persona, 16 nga Shqipëria e tre nga Kosova, që po përpiqeshin të kalonin ilegalisht në Itali.
Dy qytetarë serbë, të akuzuar për trafik të qenieve njerëzore do të dalin para drejtësisë.

Migrantët e paligjshëm janë dënuar me dhjetë ditë burg dhe nuk do të lejohen të hyjnë në Mal të Zi për një vit.
XS
SM
MD
LG