Ndërlidhjet

Harvardi - universiteti më i mirë në botëGazeta “Tajms” e ka shpallur listën e universiteteve më të mira në botë.

Ashtu si vitin e kaluar, i pari radhitet universiteti amerikan Harvard, i dyti është universiteti britanik Kembrixh, ndërsa i treti ai amerikan Jejll.

Universitetet e vetme në 20 të parët, të cilat nuk janë nga Shtetet e Bashkuara dhe Britania, janë universiteti kombëtar i Australisë, universiteti kanadez Megli dhe fakulteti i Elektroteknikës në Cirih, të cilat radhiten në vendet e 17, 18 dhe 19.
XS
SM
MD
LG