Ndërlidhjet

Bosnje: 10 ditë afat për liderët politikëBahskimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara u kanë dhënë 10 ditë afat politikanëve të Bosnjes që të merren vesh për masat për të dalë nga kriza dhe për të përshpejtuar integrimet euroatlantike.

"Ka ardhur koha për veprim, lidershim dhe integrime", tha ministri i Jashtëm i Suedisë Karl Bild, i cili e kryesoi takimin, në të cilin ishte i pranishëm edhe nënsekretari amerikan i shtetit, Xhim Stajnberg.

"Duhet të merrni vendime që do t'u sjellin integrimet. Kushtet janë të rrepta, por vlejnë për të gjithë 27 anëtarët tjerë të BE-së", ka thënë Bildt.
XS
SM
MD
LG