Ndërlidhjet

GJND: Seancat dëgjimore prej 1-11 dhjetorGjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë e ka caktuar Serbinë që të flasë e para në një dhjetor në nëntë ditët e seancave dëgjimore mbi ligjshmërinë e shpalljes së pavarësisë së Kosovës.

Gjykata poashtu tha se të njëjtën ditë do të flasë Kosova, si autore e deklaratës së pavarësisë, dhe pas saj do të radhiten 30 shtete të tjera.

Shteti i parë në listë është Shqipëria.
XS
SM
MD
LG