Ndërlidhjet

OKB: Bota ka mbi një miliardë të uriturKombet e Bashkuara thanë se më shumë se një miliardë njerëz në botë kanë mbetur të uritur në vitin 2009.

Programi Botëror për Ushqim tha se numri është për 100 milionë më i madh se në vitin paraprak.

Bëhet e ditur se rritja e numrit është bërë në saje të kombinimit të krizës së ushqimit dhe rënies globale të ekonomisë.
XS
SM
MD
LG