Ndërlidhjet

Marrëveshje tregtare BE-SeulBashkimi Evropian dhe Koreja e Jugut arritën marrëveshje tregtare, që pritet të ketë një vlerë prej 28 miliardë dollarë për eksportuesit evropianë.
Marrëveshja do të heqë të gjitha pagesat ekzistuese në tregtinë mes Seulit dhe vendeve të BE-së.

Marrëveshja do të hyjë në fuqi vitin tjetër dhe është më e rëndësishmja mes BE-së dhe një vendi të tretë.
XS
SM
MD
LG