Ndërlidhjet

Nafta arrin çmime më të larta për sivjet
Çmimi i naftës ka vazhduar të rritet, duke e arritur në 78 dollarë për një fuçi.

Ky është çmimi më i lartë i arritur këtë vit.

Rritja e çmimit të naftës u bë si pasojë e rritjes së kërkesave për karburante dhe dobësimit të dollarit në bursat e Nju Jorkut.

Dollari ka rënë ndjeshëm në raport me euron,1.49 për një euro.
XS
SM
MD
LG