Ndërlidhjet

Fatkeqësitë natyrore godasin drithëratThatësirat në Indi dhe dukuria e tajfuneve në Filipine u kanë shkaktuar dëm të madh drithërave në Azinë juglindore, që mund të reflektohet në mungesën e ushqimit në treg.

Ky është vlerësimi që u bë në konferencën ndërkombëtare kushtuar kultivimit të orizit në Filipine.

Orizi është ushqimi kryesor në pjesën më të madhe të Azisë, sidomos në vendet e varfëra.
XS
SM
MD
LG