Ndërlidhjet

BB: Qeveria afgane të jetë e ndershmeKryetari i Bankës Botërore Robert Zellik tha se Afganistani duhet të ketë kabinet më “të ndershëm dhe reformator”.

Në një shkrim në “Washington Post”, Zellik pohon se bota duhet të punojë me afganët për ta forcuar menaxhimin finansiar publik, dhe të krijojë lidhje të fuqishme ndërmjet sigurisë dhe zhvilimit.

Zellik tha se dy të tretat e ndihmave aktuale në Afganistan rrjedhin jashtë duarve të qeverisë, sepse donatorët nuk kanë besim në kompetencën dhe transparencën e saj.
XS
SM
MD
LG