Ndërlidhjet

Pragë: Peticion kundër Traktatit të LisbonësPresidenti i Çekisë Vaclav Klaus ka prnauar sot në Pragë një peticion me 20 mijë nënshkrime të njerëzve nga mbarë Evropa, që kurrsesi të mos e nënshkruajë marrëveshjen e Lisbonës, dhe të pengojë që reforma e institucioneve evropiane të hyjë në fuiqi vitin që vjen.

Peticionin e dorëzoi sekretari i përgjithshëm i demokratëve të Suedisë, Partisë Radikale të Djathtë, Kent Ekort.

Ai tha se do të vazhdojë grumbullimi i nënshkrimeve duke paralajmëruar se marrëveshja e Lisbonës është jodemokratike dhe e ngulfat pavarësinë e popujve.
XS
SM
MD
LG