Ndërlidhjet

Gajtner: Prioritet - rritja ekonomike


Ministri i Financave të Shteteve të Bashkuara, Timoti Gajtner, ka deklaruar se deficiti buxhetor amerikan është shumë i lartë, por se aktualisht prioritet janë rritja ekonomike dhe krijimi i vendeve të reja të punës.
Gajtner në intervistën për televizionin NBC ka thënë se Shtëpia e Bardhë ende nuk ka vendosur se si do të zvogëloj deficitin. Ai ka shtuar se rimëkëmbja ekonomike, megjithë sinjalet pozitive, është e pasigurt dhe ende jo e baraspeshuar.
XS
SM
MD
LG