Ndërlidhjet

Ruçi: Vrasja e Xhindit - politike


Deputeti i Partisë Socialiste, Fatmir Xhindi, është vrarë për arsye politike, ka deklaruar kryetari i Asamblesë Kombëtare të PS-së, Gramoz Ruçi.
Në gjashtë mujorin e vrasjes së deputetit Xhindi, Ruçi ka deklaruar se “policia e shtetit me qëllim u është larguar detyrave të caktuara nga ligji për zbatimin dhe zbulimin e kësaj ngjarje”.
“Policia nuk dëshiron ta zbardhë këtë krim, fakt që provon natyrën e tij politike”, ka thënë Gramoz Ruçi.
XS
SM
MD
LG