Ndërlidhjet

Italia dënon 23 agjentë të CIA-sDrejtësia italiane dënoi në mungesë 23 ish agjentë të CIA-s, për rrëmbimin e një kleriku mysliman në vitin 2003. Ish agjentët e shërbimit amerikan të zbulimit u dënuan deri në tetë vjetë burg, derisa dy pjesëtarë të shërbimit italian të zbulimit u dënuan me tre vjetë burg secili.

Gjyqi ishte i pari i zhvilluar nga ndonjë vend lidhur me akuzat për burgosjen e paligjshme dhe marrjen në pyetje të të dyshuarve për terrorizëm.
XS
SM
MD
LG