Ndërlidhjet

Kusturica përzë ekipin e televizionit kroat


Regjisori Emir Kusturica, i nevrikosur nga pyetjet e gazetarit të Televizionit Kroat (HTV), e ka përzënë ekipin dhe ka konfiskuar materialin e xhiruar.

Xhirimi dhe biseda e Kusturicës me redaktorin e HTV-së, Aleksander Stankoviq, thuhet të ketë zgjatur 22 minuta, deri në kohën kur regjisori, i nevrikosur nga pyetjet, është çuar në këmbë në mënyrë demonstrative dhe pa zgjedhur aspak fjalët, ka urdhëruar ekipin e HTV-së që të largohet dhe t’i dorëzohet materiali i xhiruar.

Stankoviq ka vlerësuar se konfiskimi i materialit është “banditllëk klasik dhe hajni e pastër” dhe se HTV do të kërkojë nga Kusturica të kthejë materialin e rrëmbyer.
XS
SM
MD
LG