Ndërlidhjet

Ndryshimet klimatike bashkë 40 krerë shtetesh40 krerë shtetesh planifikojnë të ndjekin takimin e dhjetorit mbi ndryshimet klimatike. Takimi mbahet nën kujdesin e Kombeve të Bashkuara në Kopenhagë. Në mesin e pjesëmarrëve do të ketë dhe udhëheqës nga vendet e industrializuara dhe nga ato në zhvillim.

Lajmi u bë i ditur nga Iv de Boer, zyrtari kryesor i organizatës botërore i ngarkuar për klimën gjatë një konferenc eqë po mbahet në Barcelonë.
XS
SM
MD
LG