Ndërlidhjet

12 të vrarë nga sulmi vetëvrasës në Pakistan


Në sulmin vetëvrasës në qytetin Adazhaj në veriperëndim të Pakistanit janë vrarë 12 veta, në mesin e të cilëve edhe kryeprefekti Abdul Malik.
Vetëvrasësi me bombë ka aktivizuar eksplozivin në tregun e Adazhajit, 16 kilometra në jug të Peshavarit.
Kryeprefekti më heret kishte mbështetur talebanët, por kishte kaluar në anën tjetër dhe kishte organizuar policinë lokale të luftonte kundër kryengritësve në Paksitan.
XS
SM
MD
LG