Ndërlidhjet

Slloveni/Rusi: Marrëveshje rreth gazësjellësitRusia dhe Sllovenia kanë harmonizuar marrëveshjen për ndërtimin e vijës së gazësjellësit të Gazpromit përmes Sllovenisë.
“Bisedimet kanë përfunduar dhe marrëveshja për nënshkrim është e gatshme të kaloi procedurën e rregullt në qeveri”, ka thënë sekretari shtetëror për energjetikë, Janez Kopaç. Ai ka shtuar se me kalimin e gazsjellësit nëpër territorin e saj, Sllovenia ka forcuar pozitën strategjike.
XS
SM
MD
LG