Ndërlidhjet

Putini nostalgjik për kohën para rënies së Murit të Berlinit


Kryeministri i Rusisë, Vladimir Putin, ish agjent i KGB-së në Drezden në kohën e komunizmit, ka deklaruar se ka nostalgji për atë kohë, por ka vlerësuar se rënia e Murit të Berlinit i ka kontribuar vendosjes së besimit ndërmjet Moskës dhe Berlinit.
Ai ka shtuar se rezultat i rënies së Murit të Berlinit është krijimi i besimit ndërmjet Rusisë dhe Gjermanisë.
“Sa i përket respektimit të interesave tona gjatë bashkimit të Gjermanisë, mbase kemi mundur që disa gjëra t’i bëjmë edhe ndryshe”, ka thënë Putin.
XS
SM
MD
LG