Ndërlidhjet

Ivanov: Jemi unik rreth çështjes së emrit


Presidenti i Maqedonisë, Gjorgje Ivanov, ka deklaruar se kreu shtetëror i këtij vendi është unik rreth çështjes së strategjisë për zgjidhjen e kontestit rreth emrit.
Maqedonia nuk ka hequr dorë nga propozimi për formulën e dyfishtë, emrit kushtetues të vendit Republika e Maqedonisë për përdorim ndërkombëtar dhe emrit të ndryshuar për marrëdhëniet bilaterale me Greqinë.
XS
SM
MD
LG