Ndërlidhjet

Franca filloi vakcinimin e popullsisëNë Francë sot filloi vakcinimi i grupeve të rrezikuara të popullsisë kundër gripit të ri, megjithëse anketat tregojnë se shumica e francezëve hezitojnë të marrin vakcinën.

Rreth gjashtë milionë njerëz, si të sëmurët kronikë dhe gratë shtatzëna, janë ftuar në qendrat e posaçme të vakcinimit.

Nga pasojat e gripit të ri, në Francë deri tani kanë vdekur 57 njerëz, nga të cilët shumica në territoret tejoqeanike.
XS
SM
MD
LG