Ndërlidhjet

Konfiskohen 4 xhami dhe një ndërtesë 36 katëshe


Prokurorët federalë në Shtetet e Bashkuara janë duke ndërmarrë masa për konfiskimin e 4 xhamive dhe ndërtesës 36 katëshe, nga një grup jo profitabil, që dyshohet të ketë lidhje me qeverinë e Iranit.
Pos tjerash, prokurorët federalë në SHBA kanë akuzuar Fondacionin Allavi për transferim ilegal të fondeve te qeveria e Iranit.
Ky zhvillim ka pasuar vendimin e presidentit Barak Obama për të vazhduar edhe për një vit sanksionet ekonomike kudnër Iranit.
XS
SM
MD
LG