Ndërlidhjet

Braun: Më shumë trupa në Afganistan


Kryeministri i Britanisë së Madhe, Gordon Braun, ka deklaruar se është duke punuar në bindjen e partnerëve në Evropë dhe të aleatëve tjerë që të dërgojnë 5000 ushtarë shtesë në Afganistan. Braun ka thënë se ka dërguar emisarët në disa qendra evropiane për të siguruar mbështetje për këtë propozim.
Britania e Madhe ka 9 mijë trupa në Afganistan dhe është zotuar se do të dërgojë edhe 500 trupa shtesë.
XS
SM
MD
LG