Ndërlidhjet

Bogdanoviq: Pjesa dërmuese e serbëve nuk kanë dalë në zgjedhje


Ministri për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Goran Bogdanoviq, sonte ka deklaruar se në zgjedhjet, siç i ka cilësuar ai “jo legjitime” lokale në Kosovë ka dalë numër i vogël i serbëve dhe ka shtuar se pjesa dërmuese e serbëve kanë respektuar qëndrimin e qeverisë së Serbisë se nuk ka kushte për pjesëmarrje.
“Ata (serbë) që kanë marrë pjesë në zgjedhje, duhet të jenë të vetëdijshëm se nuk do të mund të përfaqësojnë serbët e Kosovës”, ka thënë Goran Bogdanoviq.
XS
SM
MD
LG