Ndërlidhjet

Abkazia merr kodin telefonik të RusisëRajoni i Abkazisë ka shkëputur dhe një tjetër lidhje me Gjeorgjinë, pasi ka marrë kodin telefonik të Rusisë. Rusia ka thënë se do të përpiqet për një kod telefonik të Abkazisë.

Moska i ka njohur rajonet eAbkazisë dhe Osetisë së Jugut si shtete të pavaruara pas luftës së gushtit të vitit 2008. Të dyja rajonet janë pjesë e Gjeorgjisë.
XS
SM
MD
LG