Ndërlidhjet

Havel: Luftuam për parime të përbashkëtaÇekët dhe sllovakët po kujtojnë 20 vjetorin e revolucionit të kedifenjtë që çoi në rënien e komunizmit.

Në ceremoninë e zhviluar në senatin e Çekisë ish presidenti Havel, dhe drejtues i opozitës antikomuniste duke kujtuar pjesëmarrësit e revolucionit tha:

“Megjithëse këta njerëz kishin origjina të ndryshme ideologjike, politike, apo sociale, ata ishin në gjendje të punonin së bashku pasi po luftonin për vlera bazë të përbashkëta.”
XS
SM
MD
LG