Ndërlidhjet

H1N1: Ndihmë xhamive për ta luftuarAutoritetet në Arabinë Saudite kanë kërkuar që ceremonitë fetare të jenë më të shkrutra nga frika e përhapjes së virusit H1N1. Si pjesë e masave shtesë për të parandaluar përhapjen e gripit të derrit, hoxhallarët duhet të ndihmojnë në sqarimin e situatës dhe të kërkojnë nga besimtarët të ruajnë higjenën.

Në të tjera zhvillime rreth përhapjes së gripit të derrave autoritetet serbe kanë regjistruar 13 vdekje nga ky virus. Serbia ka shpallur gjendje epidemie të gripit të derrave.
XS
SM
MD
LG