Ndërlidhjet

SHBA-të dhe eurozona rimëkëmbenEkonomitë e eurozonës kanë dalë nga recesioni. Rritja vjetore e këtyre ekonomive do të jetë 0.6%. Dalja nga recesioni po ndodh më shpejt se ç’pritej, por rritja do të jetë e ngadalshme.

Nga ana tjetër ekonomia e Shteteve të Bashkuara, që është ekonomia më e madhe në botë po e merr veten shumë më shpejt se parashikimet. Rrezik për financat publike paraqesin paketat e ndihmës ekonomike të miratuara nga qeveria amerikane.

Informacionet u publikuan nga OECD-ja.
XS
SM
MD
LG