Ndërlidhjet

Lekë Musa, Drejtor i Odës Amerikane në KosovëOda Ekonomike Amerikan në Kosovë ka emruar Lekë Musën, drejtor ekzekutiv të këtij institucioni.
Oda Ekonomike Amerikane përmes një komunikate ka bërë të ditur se Lekë Musa ka një përvojë pune në institucione të ndryshme prestigjioze të Kosovës.
Oda Ekonomike Amerikane është organizatë e pavarur që influencon programet publike për të promovuar interesat e bizneseve dhe për të rritur mundësitë e zhvillimit ekonomik.
XS
SM
MD
LG