Ndërlidhjet

Gjeliq: Serbia dhe Ballkani në BE në 2014


Nënkryetari i Serbisë, Bozhidar Gjeliq, ka shfaqur sot bindjen se ekzistojnë gjasa që Serbia në vitin 2014 të bëhet anëtare e Bashkimit Evropian.
“Viti 2014 është afati më i hershëm për hyrjen në BE”, ka thënë Gjeliq, duke përkujtuar nismën e Greqisë që të gjitha vendet ballkanike të anëtarësohen në BE deri në vitin 2014, në përvjetorin e Luftës së Parë Botërore.
XS
SM
MD
LG